titel : Raw jordgubbscheesecake
länk : Raw jordgubbscheesecake
Raw jordgubbscheesecake
Planerad bloggpaus verkar aldrig funka, så varför försöka?
8 - 9 bitar
2 ½ dl sötmandel
10 färska dadlar (kärna ur)
½ tsk salt
2 msk kakao
1 msk kokosolja
ca 3 dl cashewnötter
ca 12 st. ekologiska jordgubbar (brukar finnas frysta ekologiska att köpa, om man inte har egenodlade förstås)
pressad saft från ½ citron
½ vaniljstång
1 msk honung
Botten: Kör samtliga ingredienser i matberedare tills det börjar "gå ihop". Klä en lagom form, kastrull e.dyl. med smörpapper och tryck ut massan jämnt på botten. Ställ i kylen några timmar. Fyllning: Blötlägg cashewnötter i ½ l. vatten och ½ msk havssalt (ung. ett par timmar), skölj. Kör samtliga ingredienser till krämig konsistens. Fördela fyllning på botten och ställ in i frysen.
Det här var en cheesecake som blev helt suveränt god, hittade receptet som jag gick efter här. Värt att testa. Hade ingen sån där snajdig liten springform, och det måste man ju alls inte ha! Tog en lagom stor kastrull och lag ner en bit smörpapper, sen är det ju bara att lyfta upp härligheten när den blivit halvfryst, putsa till lite med baksidan av en kniv, frysa klart, voilà!
således artikel Raw jordgubbscheesecake
det är alla artiklar Raw jordgubbscheesecake Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Raw jordgubbscheesecake adressen https://livsstilone.blogspot.com/2017/06/raw-jordgubbscheesecake.html
0 Response to "Raw jordgubbscheesecake"
Skicka en kommentar