titel : Broccoli- och blomkålsplättar
länk : Broccoli- och blomkålsplättar
Broccoli- och blomkålsplättar
Inspiration till receptet nedan hämtades från Kryddburken.
Broccoli- och blomkålsplättar
1 blomkålshuvud
1 broccoli
150 g finriven Saganakiost
3 mindre ägg
3 msk fiberhusk
salt och malen vitpeppar efter smak
smör att steka i.
Koka upp blomkål och broccoli skurna i bitar (ta även med stam) i lättsaltat vatten, koka inte mjukt utan skall endast minutkokas. Låt rinna av i durkslag, ånga av och svalna, grovriv i matberedare. Blanda grovrivna grönsaker med rivna osten, ägg, husk, salt och peppar. Forma 12 "plättar" och stek på båda sidor i smör. Efterstek 15-20 minuter i 175 graders ugn. Till: Syrade rivna rödbetor/vitkål/lök (Borsjtj; mjölksyrad grönsaksblandning från Tistelvind), smulad fetaost av fårmjölk, blandade färska örter med pressad citronsaft.
Allting tycks gå åt pipsvängen och ändå bloggar jag om mat och recenserar böcker, som om ingenting har hänt... surrealistiskt. Allt är verkligen inte vad det ser ut att vara.
Nåja, om det blir tyst och tomt i både Bokhyllan och här på Pot Marigolds har väl kanske då troligen farhågorna besannats. Men än så länge är det här fortfarande en liten välbehövlig ventil ut mot omvärlden, och man skall väl antagligen aldrig sluta hoppas att det på något vis ordnar sig. Oavsett vad det gäller.
❤️
Nåja, om det blir tyst och tomt i både Bokhyllan och här på Pot Marigolds har väl kanske då troligen farhågorna besannats. Men än så länge är det här fortfarande en liten välbehövlig ventil ut mot omvärlden, och man skall väl antagligen aldrig sluta hoppas att det på något vis ordnar sig. Oavsett vad det gäller.
❤️
således artikel Broccoli- och blomkålsplättar
det är alla artiklar Broccoli- och blomkålsplättar Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Broccoli- och blomkålsplättar adressen https://livsstilone.blogspot.com/2017/07/broccoli-och-blomkalsplattar.html
0 Response to "Broccoli- och blomkålsplättar"
Skicka en kommentar