titel : Från fruktfatet: Spagettipumpa och extra stor avokado
länk : Från fruktfatet: Spagettipumpa och extra stor avokado
Från fruktfatet: Spagettipumpa och extra stor avokado
1 spagettipumpa
½ kg nötfärs
1 stor hackad gul lök
400 g finkrossad tomat
3 - 4 msk tomatpuré
3 - 4 pressade vitlöksklyftor
smulad fryst eller hackad färsk basilika
timjan
smulad oregano
salt och malen vitpeppar
Pumpa: Skölj, skär bort fäste och dela på längden, ta bort kärnor (skölj och rosta kärnorna!). Lägg halvorna med köttsidan nedåt i långpanna med lite vatten på botten. Ugnsbaka i 200 grader, ca 30 minuter. Gröp ur det trådiga köttet med gaffel. Sås: Fräs lök, tillsätt köttfärs som smulas sönder och bryns lätt. Blanda ner resten av ingredienserna och låt såsen småputtra samman.
Rostade pumpakärnor: Låt torka i 150 graders ugn, blanda ner kokosolja och örtsalt och fortsätt rosta tills lätt färg. |
Ugnsbakad avokado med ägg, bearnaise och timjan
1 extra stor avokado
2 små ägg
salt och malen svartpeppar
hemlagad bearnaisesås
klippt färsk timjan
Dela och ta ur kärna, knäck ett ägg i varje halva, strö på peppar och lite salt. Ugnsbaka i 200 graders ugn ca 25 minuter. Till: bearnaisesås och färsk timjan.
således artikel Från fruktfatet: Spagettipumpa och extra stor avokado
det är alla artiklar Från fruktfatet: Spagettipumpa och extra stor avokado Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Från fruktfatet: Spagettipumpa och extra stor avokado adressen https://livsstilone.blogspot.com/2017/10/fran-fruktfatet-spagettipumpa-och-extra.html
0 Response to "Från fruktfatet: Spagettipumpa och extra stor avokado"
Skicka en kommentar