titel : Kalkonfärsbiffar med ädelost och pinjenötter
länk : Kalkonfärsbiffar med ädelost och pinjenötter
Kalkonfärsbiffar med ädelost och pinjenötter
Kalkonfärsbiffar med ädelost och pinjenötter
500 g kalkonfärs
1 litet ägg
½ dl grädde
40 g pinjenötter
40 g smulad ädelost
½ tsk örtsalt
2 krm malen vitpeppar
Blanda färs, ägg, salt och peppar. Rör ner ost och nötter. Forma ca 12 biffar som läggs på bakplåtspapper och steks i 200 graders ugn ca 20 minuter.
Receptkälla som använts för ovanstående finns här (inte alls nödvändigt att ha varmluftsugn som det står i det receptet, önskar man mer stekyta går det ju bra att efter tillagningen i ugn steka upp biffarna lite lätt på var sida med smör i stekpanna). Recept på rättikagratängen finns här (tog 3 strimlade salladslök istället för purjo denna gång, helt okej det också).
således artikel Kalkonfärsbiffar med ädelost och pinjenötter
det är alla artiklar Kalkonfärsbiffar med ädelost och pinjenötter Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Kalkonfärsbiffar med ädelost och pinjenötter adressen https://livsstilone.blogspot.com/2017/12/kalkonfarsbiffar-med-adelost-och.html
0 Response to "Kalkonfärsbiffar med ädelost och pinjenötter"
Skicka en kommentar