titel : Snabbfixade gluten- och mjölkfria mandelscones
länk : Snabbfixade gluten- och mjölkfria mandelscones
Snabbfixade gluten- och mjölkfria mandelscones
Mandelscones
4 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
½ tsk havssalt
50 g rumsvarmt smör
1 ½ dl hemgjord mandelmjölk
1 ägg
ev. blötlagda pumpakärnor
Rör samman torra ingredienser, fördela smöret i mjölblandningen och rör ner mandelmjölk och ägg. Pytsa ut två delar på bakplåtspapper och bred ut till rundlar. Strö ev. frön ovanpå. Grädda i ca 20 minuter, 200 graders ugn. Ät med fördel varma med smör. (Går bra att förbereda mjölblandningen på kvällen dagen innan, om det är frågan om nygräddade scones till frukost)
Receptidén kom härifrån, men uteslöt chiafrön. Nästa gång skall även pumpakärnorna plockas bort, inte alls nödvändigt och säkert godare utan.😉
således artikel Snabbfixade gluten- och mjölkfria mandelscones
det är alla artiklar Snabbfixade gluten- och mjölkfria mandelscones Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Snabbfixade gluten- och mjölkfria mandelscones adressen https://livsstilone.blogspot.com/2017/12/snabbfixade-gluten-och-mjolkfria.html
0 Response to "Snabbfixade gluten- och mjölkfria mandelscones"
Skicka en kommentar