titel : Hallon- och mullbärscheesecake (no-bake, mejerifri och glutenfri)
länk : Hallon- och mullbärscheesecake (no-bake, mejerifri och glutenfri)
Hallon- och mullbärscheesecake (no-bake, mejerifri och glutenfri)
Hallon- och mullbärscheesecake
8 bitar
Botten:
2 dl blötlagda sötmandlar
7 färska dadlar (kärna ur)
1 msk kokosolja
2 tsk ceylonkanel
1 nypa havssalt
Fyllning:
3 dl blötlagda cashewnötter
1 dl hallon
½ dl torkade mullbär
½ dl kokosgrädde (använde Garant)
pressad saft från ½ citron
1 msk äkta honung
Botten: Kör allt i matberedare, tryck ut massan i en bakplåtspappersklädd form (ca 18 cm i diameter, använde en kastrull, funkar fint det med!), ställ in i kylen. Fyllning: Kör samtliga ingredienser i matberedare tills helt slätt och krämigt (lite tid och tålamod krävs för att nå dit). Bred ut ovanpå botten i formen och ställ in den i frysen ca 1 timme. Skär i 8 portionsbitar.
Receptet jag blev inspirerad till att göra min egna variant av (som ovan) finns här, så kolla gärna det också.😉
således artikel Hallon- och mullbärscheesecake (no-bake, mejerifri och glutenfri)
det är alla artiklar Hallon- och mullbärscheesecake (no-bake, mejerifri och glutenfri) Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Hallon- och mullbärscheesecake (no-bake, mejerifri och glutenfri) adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/01/hallon-och-mullbarscheesecake-no-bake.html
0 Response to "Hallon- och mullbärscheesecake (no-bake, mejerifri och glutenfri)"
Skicka en kommentar