titel : Paleopizza med älgskav
länk : Paleopizza med älgskav
Paleopizza med älgskav
Älgskavspizza
4 port.
Botten:
3 dl mandelmjöl
3 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 tsk havssalt
1 dl vatten
3 ägg
1 msk olivolja
Fyllning (innan ugn):
1 pkt (240 g) älgskav (stek i smör eller ghee, krydda med örtsalt och malen svartpeppar)
tomatpuré
smulad oregano
skivad gul paprika
Fyllning (efter ugn):
ruccolasallad
majonnässås (majonnäs*, pressade vitlöksklyftor, lökpulver, cajunkrydda e. annan favoritkryddblandning, späd med vatten till lagom tjock sås)
oliver
oliver
Botten: Kör samman torra ingredienser i matberedare, tillsätt övriga och mixa till tjock smet som breds ut till en rundel på bakplåtspapper. Förgrädda i ca 15 minuter, 200 graders ugn. Fyllning: Bred på tomatpuré, strö på oregano, lägg på stekt älgskav och paprikaringar. Färdiggrädda ca 10 minuter. Strö över ruccola, ringla över majonnässås och lägg på oliver. Hade krämig kålssallad till.
*majonnäs: 1 helt ägg, ca 2 tsk rödvinsvinäger, ca 1 tsk dijonsenap, 2 krm örtsalt, 1 krm malen vitpeppar, ca 2 dl mild olivolja. Mixa ägg, vinäger, senap, salt och peppar. Droppa först och vidare häll sakta ner oljan under mixning till en tjock majonnäs. Använd mixerstav eller elvisp).
således artikel Paleopizza med älgskav
det är alla artiklar Paleopizza med älgskav Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Paleopizza med älgskav adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/01/paleopizza-med-algskav.html
0 Response to "Paleopizza med älgskav"
Skicka en kommentar