Glutenfri rabarberkaka i långpanna

Glutenfri rabarberkaka i långpanna - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Glutenfri rabarberkaka i långpanna, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Glutenfri rabarberkaka i långpanna
länk : Glutenfri rabarberkaka i långpanna

Läs också


Glutenfri rabarberkaka i långpanna

Saftig rabarberkaka

6 ägg
3 msk äkta honung
100 g smält smör (eller ghee)
1 1/4 dl kokosmjöl
1 tsk finstött kardemumma
2 tsk bakpulver
rabarber

Blanda torra ingredienser. Vispa ägg och honung fluffigt, vispa ner smöret och mjölblandningen, häll ut smeten i långpanna (ca 30x20 cm) med bakplåtspapper. Strö skivade rabarber (mängd beroende på hur hög halt oxalsyra, använder sorten 'Elmblitz' som har låg halt) jämnt fördelat över smeten. Grädda ca 20 minuter i 175 graders ugn. Eventuellt till: Kokosgrädde eller vanlig grädde.




således artikel Glutenfri rabarberkaka i långpanna

det är alla artiklar Glutenfri rabarberkaka i långpanna Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Glutenfri rabarberkaka i långpanna adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/05/glutenfri-rabarberkaka-i-langpanna.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

0 Response to "Glutenfri rabarberkaka i långpanna"

Skicka en kommentar