titel : Glutenfri rabarberkaka i långpanna
länk : Glutenfri rabarberkaka i långpanna
Glutenfri rabarberkaka i långpanna
6 ägg
3 msk äkta honung
100 g smält smör (eller ghee)
1 1/4 dl kokosmjöl
1 tsk finstött kardemumma
2 tsk bakpulver
rabarber
Blanda torra ingredienser. Vispa ägg och honung fluffigt, vispa ner smöret och mjölblandningen, häll ut smeten i långpanna (ca 30x20 cm) med bakplåtspapper. Strö skivade rabarber (mängd beroende på hur hög halt oxalsyra, använder sorten 'Elmblitz' som har låg halt) jämnt fördelat över smeten. Grädda ca 20 minuter i 175 graders ugn. Eventuellt till: Kokosgrädde eller vanlig grädde.
således artikel Glutenfri rabarberkaka i långpanna
det är alla artiklar Glutenfri rabarberkaka i långpanna Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Glutenfri rabarberkaka i långpanna adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/05/glutenfri-rabarberkaka-i-langpanna.html
0 Response to "Glutenfri rabarberkaka i långpanna"
Skicka en kommentar