titel : Ugnsstekt makrillfilé med vitkålsmos
länk : Ugnsstekt makrillfilé med vitkålsmos
Ugnsstekt makrillfilé med vitkålsmos
Ugnsstekt makrillfilé med vitkålsmos
1 pkt makrillfilé
hackad dill
örtsalt och malen vitpeppar
skivade kastanjechampinjoner (eller vanliga)
smör att steka i
salt och peppar efter smak
vitkål skuren i bitar och sköljd
en bit smör
vispgrädde
hackad persilja
salt och peppar efter smak
Lägg tinade makrillfiléer i ugnsform med skinnsida ner, salta, peppra och strö över dill. Ställ in i 200 graders ugn. Stek svampen i stekpanna, strö svampen över fisken när den är färdig. Mos: Koka kålen mjuk, häll av vatten, låt svalna något och mixa (använde matberedare) kålmoset slätt med smör och grädde. Lägg i kastrull, värm och vispa ner persilja, salt och peppar efter smak. Förslag till: ruccolasallad.
således artikel Ugnsstekt makrillfilé med vitkålsmos
det är alla artiklar Ugnsstekt makrillfilé med vitkålsmos Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Ugnsstekt makrillfilé med vitkålsmos adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/08/ugnsstekt-makrillfile-med-vitkalsmos.html
0 Response to "Ugnsstekt makrillfilé med vitkålsmos"
Skicka en kommentar