titel : Leverbiff
länk : Leverbiff
Leverbiff
Skolbespisningens leverbiff på 70-talet var ingen höjdare. Som något man kan göra av lever föll det därför i glömska, så synd... på "rätt sätt" (vad vi nu väljer att anse är rätt sätt...) blir det ju gott!😊Leverbiff
½ kg kycklinglever
ca 400 g blandfärs
1 gul lök
1 ägg
1 msk dijonsenap
1½ tsk örtsalt
½ tsk malen vitpeppar
½ tsk timjan
smakneutral kokosolja att steka i.
Mixa lever, lök, ägg, senap och kryddor slätt i matberedare, blanda väl med färsen. Klicka ner (ung. 1 dl smet / biff) i stekpanna med kokosolja, vänd snabbt och säkert när biffarna stabiliserat sig något och stek färdigt på andra sidan. Hade champinjonstuvning till (stek skivade färska champinjoner och hackad lök; salta, peppra och stuva samman med kokosgrädde).
således artikel Leverbiff
det är alla artiklar Leverbiff Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Leverbiff adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/11/leverbiff.html
0 Response to "Leverbiff"
Skicka en kommentar