Oxsvanssoppa i slökokare

Oxsvanssoppa i slökokare - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Oxsvanssoppa i slökokare, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Oxsvanssoppa i slökokare
länk : Oxsvanssoppa i slökokare

Läs också


Oxsvanssoppa i slökokare

Oxsvanssoppa

1 huggen oxsvans (d.v.s. en förpackning)
smör att steka i
1 grovhackad gul lök
½ grovskuren purjo (det gröna)
1 ½ liter vatten
1 lagerblad
stjälkarna från en kruka persilja
1 skivad vitlöksklyfta
3 kryddnejlikor
3 vitpepparkorn
2 tsk salt

Koka upp i silad buljong med kött:
½ strimlad purjolök (det vita)
bladen från en kruka persilja (hackade)
1 msk tomatpuré
örtsalt och malen vitpeppar efter smak

Bryn benbitarna med smör i stekpanna, stek därefter lök och purjo mjukt. Lägg det stekta i slökokare jämte övriga ingredienser, häll på vatten så det täcker (resten av vattnet kan tillsättas den silade buljongen sen). Låt koka på "high" ca 5-6 timmar (vände bitarna efter halva tiden, säkert inte nödvändigt). Plocka köttet från benen och sila buljongen. Lägg köttet i buljongen tillsammans med strimlad purjo, hackad persilja och tomatpuré. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Kyld blir den till skivbart hård gelé, blir väldigt fin buljong av huggen oxsvans, d.v.s. massor av nyttigt kollagen i denna mättande goda soppa.




således artikel Oxsvanssoppa i slökokare

det är alla artiklar Oxsvanssoppa i slökokare Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Oxsvanssoppa i slökokare adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/12/oxsvanssoppa-i-slokokare.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Oxsvanssoppa i slökokare"

Skicka en kommentar