Kalkonmeatza med mozzarella

Kalkonmeatza med mozzarella - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Kalkonmeatza med mozzarella, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Kalkonmeatza med mozzarella
länk : Kalkonmeatza med mozzarella

Läs också


Kalkonmeatza med mozzarella

Mozzarellameatza
4-6 port.

Botten:
500 g kalkonfärs
1 ägg
valfri kryddblandning
ev. lökpulver och vitlökspulver efter smak
1-2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk Herbamare örtsalt
fryst eller färsk hackad basilika

Topping:
tomatsås (ca 2-3 dl passerad tomat, 1 hackad schalottenlök, torkad oregano, salt och malen vitpeppar. Fräs lök i smakneutral kokosolja, tillsätt övriga och koka ihop till en tjock sås)
riven getost (hårdost)
halverade små tomater
hackad paprika
halverade oliver
2 påsar buffelmozzarella, skiva

torkad oregano
ev. olivolja

Blanda ihop färsen, bred ut tunt på bakplåtspapper, ställ in i 200 graders ugn, 10 minuter. Bred tomatsås på botten, strö på riven ost och sen övriga. Färdiggrädda i 225 graders ugn tills osten börjar bubbla och kanterna fått färg. Ta ut, strö på torkad oregano och ringla ev. över lite olivolja.
Grönsaker till.





således artikel Kalkonmeatza med mozzarella

det är alla artiklar Kalkonmeatza med mozzarella Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Kalkonmeatza med mozzarella adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/01/kalkonmeatza-med-mozzarella.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

0 Response to "Kalkonmeatza med mozzarella"

Skicka en kommentar