titel : Kalkonmeatza med mozzarella
länk : Kalkonmeatza med mozzarella
Kalkonmeatza med mozzarella
Mozzarellameatza
4-6 port.
Botten:
500 g kalkonfärs
1 ägg
valfri kryddblandning
ev. lökpulver och vitlökspulver efter smak
1-2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk Herbamare örtsalt
fryst eller färsk hackad basilika
Topping:
tomatsås (ca 2-3 dl passerad tomat, 1 hackad schalottenlök, torkad oregano, salt och malen vitpeppar. Fräs lök i smakneutral kokosolja, tillsätt övriga och koka ihop till en tjock sås)
riven getost (hårdost)
halverade små tomater
hackad paprika
halverade oliver
2 påsar buffelmozzarella, skiva
torkad oregano
ev. olivolja
Blanda ihop färsen, bred ut tunt på bakplåtspapper, ställ in i 200 graders ugn, 10 minuter. Bred tomatsås på botten, strö på riven ost och sen övriga. Färdiggrädda i 225 graders ugn tills osten börjar bubbla och kanterna fått färg. Ta ut, strö på torkad oregano och ringla ev. över lite olivolja.
Grönsaker till.
således artikel Kalkonmeatza med mozzarella
det är alla artiklar Kalkonmeatza med mozzarella Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Kalkonmeatza med mozzarella adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/01/kalkonmeatza-med-mozzarella.html
0 Response to "Kalkonmeatza med mozzarella"
Skicka en kommentar