titel : Ugnsraggmunk med lingon-cottage cheese
länk : Ugnsraggmunk med lingon-cottage cheese
Ugnsraggmunk med lingon-cottage cheese
Lika enkelt som att göra ugnspannkaka och så slipper man oset som blir när man steker raggmunk. Och lingon blandade med keso blir ett proteinrikt tillbehör istället för fläsk. En enkel och god vegetarisk vardagsmiddag, helt enkelt.Ugnsraggmunk med lingon-cottage cheese
4-6 portioner
900 g fast potatis
3 ägg
2 dl vetemjöl
5 dl mjölk
1 tsk salt
1 dl lingonsylt
250 g keso
Gör så här
Vispa ut mjölet med hälften av mjölken till en slät smet i en bunke
Vispa ner resten av mjölken, äggen och saltet
Tvätta och riv potatisen grovt (behöver inte skalas)
Krama ur vätskan och vänd genast ner potatisen i smeten
Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna, ca 30x40 cm,
och häll i smeten
Grädda mitt i ugnen i 225 grader ca 35 minuter
eller tills ytan är knaprig och har fått vacker färg
Blanda keso med lingonsylt
Servera raggmunken med sallad och lingon-cottage cheese
således artikel Ugnsraggmunk med lingon-cottage cheese
det är alla artiklar Ugnsraggmunk med lingon-cottage cheese Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Ugnsraggmunk med lingon-cottage cheese adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/01/ugnsraggmunk-med-lingon-cottage-cheese.html
0 Response to "Ugnsraggmunk med lingon-cottage cheese"
Skicka en kommentar