titel : Vegetariskt: Grönkålspaj med ädelost
länk : Vegetariskt: Grönkålspaj med ädelost
Vegetariskt: Grönkålspaj med ädelost
Pajskal:
3 dl mandelmjöl
½ dl sesamfrön
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
40 g smält smör
1 ägg
Fyllning:
350-400 g fryst hackad grönkål
140 g Kvibille Gräddädel (grovriv)
3 ägg
2 dl vispgrädde
salt och malen vitpeppar
smör att steka i
Mixa mandelmjöl och sesamfrön, mixa ihop med övriga ingredienser till en deg som trycks ut i pajform. Låt stå ca 30 minuter i kylen. Förgrädda pajskal i 175 graders ugn, ca 8 minuter. Fräs kål i smör på medelvärme tills mjukt, salta och peppra (tänk på att osten är salt, salta inte för mycket). Vispa samman ägg och grädde, rör ner kålfräs och riven ost. Fyll pajskal och färdiggrädda ca 40 minuter (täck med bakplåtspapper efter ungefär halva tiden). Vill man pimpa upp utseendet en smula kan det säkert passa att strö över lite krossade valnötter. Sallad/råkost till.
således artikel Vegetariskt: Grönkålspaj med ädelost
det är alla artiklar Vegetariskt: Grönkålspaj med ädelost Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Vegetariskt: Grönkålspaj med ädelost adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/04/vegetariskt-gronkalspaj-med-adelost.html
0 Response to "Vegetariskt: Grönkålspaj med ädelost"
Skicka en kommentar