titel : Glutenfria scones och mejerifria pålägg
länk : Glutenfria scones och mejerifria pålägg
Glutenfria scones och mejerifria pålägg
Majonnäs med kallpressad olja
1 helt ägg
2 tsk rödvinsvinäger
ca 1 tsk dijonsenap
2 krm örtsalt
1 krm malen vitpeppar
1 ½ - 2 dl kallpressad kravmärkt olivolja
Vispa ägg, vinäger, senap, salt och peppar. Häll ner olivoljan sakta under vispning. Om man vill kan man förstås använda kallpressad rapsolja istället för olivolja, är själv inte så förtjust i smaken av den kallpressade rapsoljan.
Avokadokräm
1 mogen avokado
pressad saft av citron, örtsalt och sambal oelek; allt efter smak
Mosa avokado och smaka av med övriga ingredienser.
Glutenfria scones
4 st.
5 ägg
50 g smör
2 dl pofiber
2 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
Smält smöret. Vispa äggen till hårt skum, rör ner avsvalnat smör och sist ihopblandade torra ingredienser, låt stå 5 minuter. Klicka ut på plåt med bakplåtspapper, platta till lite försiktigt till rundlar (försök behålla så mycket luftighet i smeten som möjligt). Grädda i 175 graders ugn till lagom färg.
således artikel Glutenfria scones och mejerifria pålägg
det är alla artiklar Glutenfria scones och mejerifria pålägg Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Glutenfria scones och mejerifria pålägg adressen https://livsstilone.blogspot.com/2017/06/glutenfria-scones-och-mejerifria-palagg.html
0 Response to "Glutenfria scones och mejerifria pålägg"
Skicka en kommentar