Spenatbröd

Spenatbröd - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Spenatbröd, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Spenatbröd
länk : Spenatbröd

Läs också


Spenatbröd

Spenatbröd

3 ½ dl mandelmjöl
1 ½ dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
½ dl linfrön
½ dl chiafrön
1 tsk fänkål
1 tsk anis
½ tsk havssalt
8 ägg
200 g fryst spenat
ca 1 ½ dl vatten

Tina spenat. Stöt kryddor i mortel. Blanda torra ingredienser. Vispa ägg fluffigt och rör ner mjölblandning, tillsätt spenaten och vattnet (anpassa mängden vatten lite beroende på hur stora äggen är och hur mycket vätska det är i spenaten), låt stå 10 minuter. Dela i två delar och forma två limpor på bakplåtspapper. Grädda i 175 graders ugn, ca 40-45 minuter. Låt svalna på galler.


Delvis inspirerat av recept hämtat här och delvis av recept från Dr Michael Mosleys senaste bok Förbättra din tarmflora.




således artikel Spenatbröd

det är alla artiklar Spenatbröd Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Spenatbröd adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/01/spenatbrod.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Spenatbröd"

Skicka en kommentar