titel : Spenatbröd
länk : Spenatbröd
Spenatbröd
3 ½ dl mandelmjöl
1 ½ dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
½ dl linfrön
½ dl chiafrön
1 tsk fänkål
1 tsk anis
½ tsk havssalt
8 ägg
200 g fryst spenat
ca 1 ½ dl vatten
Tina spenat. Stöt kryddor i mortel. Blanda torra ingredienser. Vispa ägg fluffigt och rör ner mjölblandning, tillsätt spenaten och vattnet (anpassa mängden vatten lite beroende på hur stora äggen är och hur mycket vätska det är i spenaten), låt stå 10 minuter. Dela i två delar och forma två limpor på bakplåtspapper. Grädda i 175 graders ugn, ca 40-45 minuter. Låt svalna på galler.
Delvis inspirerat av recept hämtat här och delvis av recept från Dr Michael Mosleys senaste bok Förbättra din tarmflora.
således artikel Spenatbröd
det är alla artiklar Spenatbröd Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Spenatbröd adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/01/spenatbrod.html
0 Response to "Spenatbröd"
Skicka en kommentar