titel : Zoodles och stuvad kycklinglever (med kantarell, purjo, chili)
länk : Zoodles och stuvad kycklinglever (med kantarell, purjo, chili)
Zoodles och stuvad kycklinglever (med kantarell, purjo, chili)
Stuvad kycklinglever med kantarell och purjo
400 g kycklinglever
3-4 dl benbuljong av höns
2-3 dl förvälld kantarell (skär i bitar, lättast i halvtinat skick om man använder infryst)
1 strimlad purjolök
1 finhackad röd chilipeppar
örtsalt och malen vitpeppar
smör att steka i
200 g philadelphiaost
klippt persilja
Till: strimlad squash (snabbt nedsänkt några sekunder i kokande vatten)
Stek svamp tills vätska kokat in och den börjar ta lite färg, lägg åt sidan och fräs purjo och chili mjukt. Stek lever för sig till lätt brynt färg, häll i buljongen och osten, låt småputtra samman tills lagom såsigt. Blanda ner svamp- och purjofräs och fortsätt småkoka ihop någon minut. Rör ner persilja. Snabbförvälld zoodles till.
således artikel Zoodles och stuvad kycklinglever (med kantarell, purjo, chili)
det är alla artiklar Zoodles och stuvad kycklinglever (med kantarell, purjo, chili) Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Zoodles och stuvad kycklinglever (med kantarell, purjo, chili) adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/01/zoodles-och-stuvad-kycklinglever-med.html
0 Response to "Zoodles och stuvad kycklinglever (med kantarell, purjo, chili)"
Skicka en kommentar