Tapiokapizza

Tapiokapizza - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Tapiokapizza, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Tapiokapizza
länk : Tapiokapizza

Läs också


Tapiokapizza

Tapiokapizza

2½ dl tapiokamjöl
1½ dl kokosmjöl
1 tsk havssalt
1 dl vatten
1 dl olivolja
1 ägg

Fyllning:
tomatröra (tomatpuré, olivolja, örtsalt och torkad oregano)
1 hackad röd lök
140 g tärnat bacon (stek krispigt)
1 liten burk skivade champinjoner
fetaost (skär i tärningar)
oliver (skivade)
riven cheddarost

torkad basilika

Blanda torra ingredienser. Vispa ner uppvärmt vatten, olja och sist ägget. Bred ut smeten till en rundel på bakplåtspapper, förgrädda botten i 175 graders ugn, ca 20 minuter. Bred på tomatröra, lök, bacon, svamp, fetaost, skivade oliver och riven cheddar. Färdiggrädda i 200 graders ugn till fin färg. Strö på basilika. Hade hemgjord coleslaw på rödkål till.👌


Detta var bästa pizzan sedan glutenfri start! Receptet på pizzabotten med tapiokastärkelse* hittades här. Om degklumpen istället blir en smet (som ovan) går det uppenbarligen bra ändå med ett utmärkt resultat utan att man behöver tillsätta mer kokosmjöl. God smak och knaprigt krispiga kanter. Yummy!😋



*Tapiokamjöl/-stärkelse/-pärlor är produktnamn för mjöl/gryn av cassava/maniok.




således artikel Tapiokapizza

det är alla artiklar Tapiokapizza Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Tapiokapizza adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/04/tapiokapizza.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Tapiokapizza"

Skicka en kommentar