titel : Tapiokapizza
länk : Tapiokapizza
Tapiokapizza
Tapiokapizza
2½ dl tapiokamjöl
1½ dl kokosmjöl
1 tsk havssalt
1 dl vatten
1 dl olivolja
1 ägg
Fyllning:
tomatröra (tomatpuré, olivolja, örtsalt och torkad oregano)
1 hackad röd lök
140 g tärnat bacon (stek krispigt)
1 liten burk skivade champinjoner
fetaost (skär i tärningar)
oliver (skivade)
riven cheddarost
torkad basilika
Blanda torra ingredienser. Vispa ner uppvärmt vatten, olja och sist ägget. Bred ut smeten till en rundel på bakplåtspapper, förgrädda botten i 175 graders ugn, ca 20 minuter. Bred på tomatröra, lök, bacon, svamp, fetaost, skivade oliver och riven cheddar. Färdiggrädda i 200 graders ugn till fin färg. Strö på basilika. Hade hemgjord coleslaw på rödkål till.👌
Detta var bästa pizzan sedan glutenfri start! Receptet på pizzabotten med tapiokastärkelse* hittades här. Om degklumpen istället blir en smet (som ovan) går det uppenbarligen bra ändå med ett utmärkt resultat utan att man behöver tillsätta mer kokosmjöl. God smak och knaprigt krispiga kanter. Yummy!😋
*Tapiokamjöl/-stärkelse/-pärlor är produktnamn för mjöl/gryn av cassava/maniok.
således artikel Tapiokapizza
det är alla artiklar Tapiokapizza Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Tapiokapizza adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/04/tapiokapizza.html
0 Response to "Tapiokapizza"
Skicka en kommentar