titel : Gräddleverpastej med ungnötslever och nötfärs
länk : Gräddleverpastej med ungnötslever och nötfärs
Gräddleverpastej med ungnötslever och nötfärs
ca 300 g stekta småbitar ansad ungnötslever
100 g nötfärs
2-3 skivor bacon (använde Scans ekologiska)
2-3 skivor bacon (använde Scans ekologiska)
1 hackad schalottenlök
smör att steka i
smör att steka i
ca 5 ansjovisfiléer (använde Grebbestads Ansjovis Original)
25 g smör
ca ½ tsk timjan
örtsalt och malen vitpeppar efter smak
ca 1 dl grädde
Stek lök, färs och klippt bacon i smör, salta och peppra, lägg jämte stekt lever och övriga ingredienser (utom grädden) i matberedare, mixa slätt. Tillsätt grädde och mixa färdigt pastejen lagom krämig (blir naturligtvis fastare efter kylning). Smaka av och tillsätt mer salt/peppar vid behov. Kyl. Som pålägg tillsammans med förslagsvis färsk inlagd gurka på sommaren. Brödet på bild nedan är detta.
således artikel Gräddleverpastej med ungnötslever och nötfärs
det är alla artiklar Gräddleverpastej med ungnötslever och nötfärs Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Gräddleverpastej med ungnötslever och nötfärs adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/06/graddleverpastej-med-ungnotslever-och.html
0 Response to "Gräddleverpastej med ungnötslever och nötfärs"
Skicka en kommentar