titel : Nötpanerad saganaki
länk : Nötpanerad saganaki
Nötpanerad saganaki
Saganaki
pofiber
pofiber
uppvispat ägg
finhackade hasselnötter
smör att steka i
chilipeppar
chilipeppar
Till: pressad citronsaft, chilipeppar och färska grönsaker
Låt ostförpackningen ligga framme ca 20-30 minuter (pofiber fäster bättre då), vänd ost i pofiber, även sidor så det täcker. Vänd runt i uppvispat ägg och sist finhackade hasselnötter helt runtom. Stek på varje sida i medeltemperatur till lagom fin färg (passa så nötterna inte bränns). Pressa över citronsaft och peppra på med chili. Råa färska grönsaker till.
således artikel Nötpanerad saganaki
det är alla artiklar Nötpanerad saganaki Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Nötpanerad saganaki adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/07/notpanerad-saganaki.html
0 Response to "Nötpanerad saganaki"
Skicka en kommentar