Nötpanerad saganaki

Nötpanerad saganaki - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Nötpanerad saganaki, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Nötpanerad saganaki
länk : Nötpanerad saganaki

Läs också


Nötpanerad saganaki

Hasselnötspanerad Saganaki

Saganaki
pofiber
uppvispat ägg
finhackade hasselnötter
smör att steka i
chilipeppar

Till: pressad citronsaft, chilipeppar och färska grönsaker

Låt ostförpackningen ligga framme ca 20-30 minuter (pofiber fäster bättre då), vänd ost i pofiber, även sidor så det täcker. Vänd runt i uppvispat ägg och sist finhackade hasselnötter helt runtom. Stek på varje sida i medeltemperatur till lagom fin färg (passa så nötterna inte bränns). Pressa över citronsaft och peppra på med chili. Råa färska grönsaker till.




således artikel Nötpanerad saganaki

det är alla artiklar Nötpanerad saganaki Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Nötpanerad saganaki adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/07/notpanerad-saganaki.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Nötpanerad saganaki"

Skicka en kommentar