Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré

Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré
länk : Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré

Läs också


Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré

Burgare av högrevsfärs

500 g grovmald högrevsfärs
2 msk kallt vatten
1 tsk salt
malen vit- eller svartpeppar
neutral kokosolja att steka i

Blanda färsen och väg upp ca 75-grams burgare, blir ungefär 7 st. Stek ca 1 minut per sida (blir lite lätt rosa inuti). Till: oopsies + rödkålssallad (röd toppkål, vinäger, olivolja, salt och peppar) + gurkmajonnäs (hemlagad majonnäs, hackade cornichons, tomatpuré, chipotle pasta, örtsalt) + ruccolasallad vid sidan om.

Petti tomatpuré innehåller bara tomat och joderat salt, inga andra tillsatser (t.ex. citronsyra eller kaliumsorbat, som ofta brukar förekomma) .




således artikel Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré

det är alla artiklar Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/10/burgare-av-grovmald-hogrevsfars.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

0 Response to "Burgare av grovmald högrevsfärs + gurkmajonnäs med schysst tomatpuré"

Skicka en kommentar