titel : Köttgryta med svamp och brysselkål
länk : Köttgryta med svamp och brysselkål
Köttgryta med svamp och brysselkål
Köttgryta med svamp och brysselkål
ca 400 g grytbitar av nötkött (skär i lagom bitar)
1 tråg champinjoner (skiva)
2 - 3 gula lökar (hacka)
smakneutral kokosolja att steka i
örtsalt och malen vitpeppar
3 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap
ca 250 g brysselkål (använde halvtinade)
1 hackad röd paprika
1 finhackad röd chilipeppar
½ strimlad purjolök (gärna den gröna halvan)
Fräs i stekpannan svamp och lök var för sig, bryn köttet, salta och peppra, lägg i slökokargryta. Tillsätt grädde och senap, rör om och sätt på lock. Koka på high tills köttet är mört (ca 3 timmar). Rör ner brysselkål, paprika, chili och purjo, låt koka med tills lagom (lite småkrispigt lättkokt är gott). Till: Broccolimos (kokt broccoli mixad med smör, salt och peppar) och gröna blad (typ babyspenat, ruccola, e.dyl.).
således artikel Köttgryta med svamp och brysselkål
det är alla artiklar Köttgryta med svamp och brysselkål Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Köttgryta med svamp och brysselkål adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/10/kottgryta-med-svamp-och-brysselkal.html
0 Response to "Köttgryta med svamp och brysselkål"
Skicka en kommentar