Köttgryta med svamp och brysselkål

Köttgryta med svamp och brysselkål - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Köttgryta med svamp och brysselkål, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Köttgryta med svamp och brysselkål
länk : Köttgryta med svamp och brysselkål

Läs också


Köttgryta med svamp och brysselkål

Köttgryta med svamp och brysselkål

ca 400 g grytbitar av nötkött (skär i lagom bitar)
1 tråg champinjoner (skiva)
2 - 3 gula lökar (hacka)
smakneutral kokosolja att steka i
örtsalt och malen vitpeppar
3 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap
ca 250 g brysselkål (använde halvtinade)
1 hackad röd paprika
1 finhackad röd chilipeppar
½ strimlad purjolök (gärna den gröna halvan)

Fräs i stekpannan svamp och lök var för sig, bryn köttet, salta och peppra, lägg i slökokargryta. Tillsätt grädde och senap, rör om och sätt på lock. Koka på high tills köttet är mört (ca 3 timmar). Rör ner brysselkål, paprika, chili och purjo, låt koka med tills lagom (lite småkrispigt lättkokt är gott). Till: Broccolimos (kokt broccoli mixad med smör, salt och peppar) och gröna blad (typ babyspenat, ruccola, e.dyl.).




således artikel Köttgryta med svamp och brysselkål

det är alla artiklar Köttgryta med svamp och brysselkål Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Köttgryta med svamp och brysselkål adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/10/kottgryta-med-svamp-och-brysselkal.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

0 Response to "Köttgryta med svamp och brysselkål"

Skicka en kommentar