Potatischips med rom och dill

Potatischips med rom och dill - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Potatischips med rom och dill, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Potatischips med rom och dill
länk : Potatischips med rom och dill

Läs också


Potatischips med rom och dill


Chips med rom är nog världens enklaste förrätt/tilltugg. 
Men ändå lyxigt och supergott.
Passar som tilltugg till ett mousserande vin med hög syra
t ex Crémant de Bourgogne från Frankrike, nr 97043 på Systemet. 


1 påse chips (saltade)
1 burk crème fraiche
1 knippe gräslök och dill
1 st rödlök
1 burk stenbitsrom (eller löjrom)

Gör så här
Finhacka rödlök och gräslök
 Häll upp chipsen på en träskärbräda eller ett fat
Klicka ut crème fraiche och rom
Strössla över rödlök och gräslök
Avsluta med några vippor dill


Trevlig helg!




således artikel Potatischips med rom och dill

det är alla artiklar Potatischips med rom och dill Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Potatischips med rom och dill adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/10/potatischips-med-rom-och-dill.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Potatischips med rom och dill"

Skicka en kommentar