titel : Vegetarisk sill
länk : Vegetarisk sill
Vegetarisk sill
Den här vegetariska varianten av inlagd senapssill med bitar av aubergine överraskar positivt både vad det gäller smak och konsistens.
Kan rekommenderas om ni letar efter vegetariska alternativ till julbordet.
Vegetarisk senapssill
1 stor aubergine
75 g Philadelphiaost
1 msk vatten
0,5 msk rapsolja
1 msk äppelcidervinäger
1,5 msk grovkornig dijonsenap
1 tsk klassisk dijonsenap
1 msk honung
Salt
Vitpeppar
1 dl hackad dill
Gör så här
Skiva auberginen i halvcentimeter tjocka skivor
och dela skivorna i sillstora bitar
Koka upp ordentligt med saltat vatten, lägg i auberginebitarna och låt sjuda mjuka ca 3-4 minuter
Låt rinna av och svalna
Vispa Philadelphia mjukt, tillsätt vatten, olja, vinäger, senap och honung
Smaka av med salt och vitpeppar
Vänd ner auberginebitarna och dillen
Låt stå och dra några timmar innan servering så hinner smakerna sätta sig
således artikel Vegetarisk sill
det är alla artiklar Vegetarisk sill Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Vegetarisk sill adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/12/vegetarisk-sill.html
0 Response to "Vegetarisk sill"
Skicka en kommentar