titel : Blodplättar med knaperstekt bacon och lingon (+ en C-vitaminrik efterrätt)
länk : Blodplättar med knaperstekt bacon och lingon (+ en C-vitaminrik efterrätt)
Blodplättar med knaperstekt bacon och lingon (+ en C-vitaminrik efterrätt)
Blodplättar
5-6 dl nötblod
1 dl vispgrädde
8 ägg
3 dl mandelmjöl
2-3 msk fiberhusk
2 tsk salt
smör att steka i
Blanda torra ingredienser. Vispa ihop ägg, grädde och nötblod, vispa ner torra och låt smeten svälla en stund. Stek plättar i smör (använde stor vanlig stekpanna och stekte fyra plättar åt gången. Kokta sura lingon (söta med stevia om så önskas) och knaperstekt bacon till.
(Utgick från ett recept hämtat från nojunk.se här)
Snabb och enkel svartvinbärsglass
2 dl frysta svarta vinbär
1 tsk sötströ
ca ½-1 dl vispgrädde
Kör sönder bär i matberedare (körde tills det blev lätt pulveriserat), tillsätt sötströ och häll grädde genom matarröret till lagom glasskonsistens.
Psst! Snart upphör G+, ersätt med något annat alternativ om blogginläggen på pot marigolds fortfarande vill följas. T.ex. Bloglovin´, Pinterest, fb-sida, Bloggportalen eller via mail.
således artikel Blodplättar med knaperstekt bacon och lingon (+ en C-vitaminrik efterrätt)
det är alla artiklar Blodplättar med knaperstekt bacon och lingon (+ en C-vitaminrik efterrätt) Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Blodplättar med knaperstekt bacon och lingon (+ en C-vitaminrik efterrätt) adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/02/blodplattar-med-knaperstekt-bacon-och.html
0 Response to "Blodplättar med knaperstekt bacon och lingon (+ en C-vitaminrik efterrätt)"
Skicka en kommentar