titel : Chokladpannacotta
länk : Chokladpannacotta
Chokladpannacotta
Chokladpannacotta
1 gelatinblad
2 ½ dl vispgrädde
1 msk sötströ
80 g choklad, 90% (helst 100%) kakao
ev. en nypa havssalt
Blötlägg gelatin. Koka upp grädden, lös sötströ däri, därefter gelatin och chokladen delad i småbitar, vispa ut chokladen väl och smaksätt ev. med lite salt. Häll upp i 3-4 små glas, ställ kallt till dagen efter. Ev. kakaonibs ovanpå.
90% choklad är inte optimalt för helt bibehållen ketos, men chokladkakor med 100% kakao är orimligt svårt att få tag på, jag vet! Hittade det en gång vid en större livsmedelsbutik på orten, men det var tydligen bara ett högst tillfälligt mindre parti de köpt in... nu finns det inte längre. Om det nu är så svårt för livsmedelsbutikerna att sälja helt osötad choklad (är det orsaken?), varför inte köpa in chokladkakor sötade med stevia?
således artikel Chokladpannacotta
det är alla artiklar Chokladpannacotta Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Chokladpannacotta adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/03/chokladpannacotta.html
0 Response to "Chokladpannacotta"
Skicka en kommentar