titel : Remouladsås till panerad rödspätta
länk : Remouladsås till panerad rödspätta
Remouladsås till panerad rödspätta
Remouladsås
majonnäs (1 helt ägg, ca 1 tsk osötad senap, 2 krm örtsalt, 1 krm malen vitpeppar, ½ msk pressad citronsaft, ½ msk vitvinsvinäger, drygt 2 dl Icas milda olivolja)
hackade cornichons (använde Felix som har osötad lag)
hackade syltlök
hackad kapris
curry efter smak
Rör ihop samtliga ingredienser och smaka av med curry. (Panerad rödspätta: Vänd halvtinade filéer i pofiber, vispat ägg och sist krispiga fläsksvålar - som mixas till finstötta smulor med salt och peppar i matberedare. Stek eller fritera i smakneutral kokosolja)
hackade cornichons (använde Felix som har osötad lag)
hackade syltlök
hackad kapris
curry efter smak
Rör ihop samtliga ingredienser och smaka av med curry. (Panerad rödspätta: Vänd halvtinade filéer i pofiber, vispat ägg och sist krispiga fläsksvålar - som mixas till finstötta smulor med salt och peppar i matberedare. Stek eller fritera i smakneutral kokosolja)
således artikel Remouladsås till panerad rödspätta
det är alla artiklar Remouladsås till panerad rödspätta Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Remouladsås till panerad rödspätta adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/04/remouladsas-till-panerad-rodspatta.html
0 Response to "Remouladsås till panerad rödspätta"
Skicka en kommentar