Remouladsås till panerad rödspätta

Remouladsås till panerad rödspätta - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Remouladsås till panerad rödspätta, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Remouladsås till panerad rödspätta
länk : Remouladsås till panerad rödspätta

Läs också


Remouladsås till panerad rödspätta

Remouladsås

majonnäs (1 helt ägg, ca 1 tsk osötad senap, 2 krm örtsalt, 1 krm malen vitpeppar, ½ msk pressad citronsaft, ½ msk vitvinsvinäger, drygt 2 dl Icas milda olivolja)
hackade cornichons (använde Felix som har osötad lag)
hackade syltlök
hackad kapris
curry efter smak

Rör ihop samtliga ingredienser och smaka av med curry. (Panerad rödspätta: Vänd halvtinade filéer i pofiber, vispat ägg och sist krispiga fläsksvålar - som mixas till finstötta smulor med salt och peppar i matberedare. Stek eller fritera i smakneutral kokosolja)




således artikel Remouladsås till panerad rödspätta

det är alla artiklar Remouladsås till panerad rödspätta Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Remouladsås till panerad rödspätta adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/04/remouladsas-till-panerad-rodspatta.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Remouladsås till panerad rödspätta"

Skicka en kommentar