titel : Panerad Saganaki
länk : Panerad Saganaki
Panerad Saganaki
Avslutar ost-temat med Saganaki - en ost av får- och getmjölk, havssalt, ystenzym och mjölksyrakultur, d.v.s. inga konstigheter alls. Osten kommer naturligtvis från Grekland. Ville prova att panera den (blev nyfiken på det här) och använde mandelspån som smulats sönder. Blev gott och gick fort som attan att laga, kanske poppis i nuläget när flertalet verkar föredra matlagning som inte får ta mer än minimalt med tid i anspråk?
Panerad Saganaki
Saganaki
uppvispat ägg
pofiber
mandelspån (lite söndersmulat)
smör eller kokosolja att steka i.
Till: pressad citronsaft, oliver, gurka och tomat
Vänd ost i pofiber, ägg och sist mandel. Stek ca 2 ½ minut på varje sida i medeltemperatur.
således artikel Panerad Saganaki
det är alla artiklar Panerad Saganaki Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Panerad Saganaki adressen https://livsstilone.blogspot.com/2017/07/panerad-saganaki.html
0 Response to "Panerad Saganaki"
Skicka en kommentar