Panerad Saganaki

Panerad Saganaki - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Panerad Saganaki, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Panerad Saganaki
länk : Panerad Saganaki

Läs också


Panerad Saganaki

Avslutar ost-temat med Saganaki - en ost av får- och getmjölk, havssalt, ystenzym och mjölksyrakultur, d.v.s. inga konstigheter alls. Osten kommer naturligtvis från Grekland. Ville prova att panera den (blev nyfiken på det här) och använde mandelspån som smulats sönder. Blev gott och gick fort som attan att laga, kanske poppis i nuläget när flertalet verkar föredra matlagning som inte får ta mer än minimalt med tid i anspråk?

Panerad Saganaki

Saganaki
uppvispat ägg
pofiber
mandelspån (lite söndersmulat)
smör eller kokosolja att steka i.

Till: pressad citronsaft, oliver, gurka och tomat

Vänd ost i pofiber, ägg och sist mandel. Stek ca 2 ½ minut på varje sida i medeltemperatur.



After dinner:

Fettskrämd av Lars-Erik Litsfeldt
En bok skriven med humor och träffsäkerhet!





således artikel Panerad Saganaki

det är alla artiklar Panerad Saganaki Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Panerad Saganaki adressen https://livsstilone.blogspot.com/2017/07/panerad-saganaki.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

0 Response to "Panerad Saganaki"

Skicka en kommentar