titel : Capricciosa-bullar till grön ärtsoppa
länk : Capricciosa-bullar till grön ärtsoppa
Capricciosa-bullar till grön ärtsoppa
Capricciosa-bullar
ca 14 st
4 ägg
100 g philadelphia
1½ msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
Fyllning:
tomatsås (fräs gul lök och vitlök i olja, tillsätt passerad tomat och tomatpuré, koka ihop, mixa och krydda)
250 g riven ost (riven Västerbottensost och Arlas rivna mozzarella, ung. hälften vardera)
100 g rökt skinka (använde Pärsons Ojämna skivor), skär i mindre bitar
150 g avrunna burkchampinjoner, skär i mindre bitar
lite riven ost (använde Arlas rivna mozzarella) att strö ovanpå bullarna innan ugnen
torkad oregano att smula över de färdiggräddade bullarna
Blanda torra ingredienser. Vispa ägg fluffigt (ca 5 min), vispa ner övriga och bred ut smeten på bakplåtspapper och grädda i 200 graders ugn, 10 minuter. Dra bort bakplåtspapper, bred på tomatsås så det täcker och strö ut övriga ingredienser till fyllningen på bottnen, rulla ihop och skär i bitar. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt och strö lite riven ost ovanpå bullarna. Grädda i 200 graders ugn tills osten börjar bubbla och få lite färg. Ta ut, smula över torkad oregano och låt bullarna svalna på plåten.
Gudomligt goda!😊
Grön ärtsoppa
1 hackad gul lök
smakneutral kokosolja att steka i
200 g frysta gröna ärtor
4 dl lagom utspädd benbuljong (använde hemkokt kycklingbuljong), eller grönsaksbuljong för veg. alt.
½ dl smetana
philadelphiaost att reda med
örtsalt och malen vitpeppar efter smak
Fräs löken mjuk, tillsätt buljong och koka ärtorna mjuka. Mixa och vispa ner smetana och philadelphia till lagom tjock soppa. Smaka av med salt och peppar.
således artikel Capricciosa-bullar till grön ärtsoppa
det är alla artiklar Capricciosa-bullar till grön ärtsoppa Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Capricciosa-bullar till grön ärtsoppa adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/03/capricciosa-bullar-till-gron-artsoppa.html
0 Response to "Capricciosa-bullar till grön ärtsoppa"
Skicka en kommentar