Köttfärslimpa med vitlök och basilika

Köttfärslimpa med vitlök och basilika - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Köttfärslimpa med vitlök och basilika, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Köttfärslimpa med vitlök och basilika
länk : Köttfärslimpa med vitlök och basilika

Läs också


Köttfärslimpa med vitlök och basilika

Köttfärslimpa med vitlök och basilika

500 gram nötfärs
2 ägg
1 finhackad gul lök
3 - 4 pressade vitlöksklyftor
2 msk finhackad fryst basilika
2 tsk Möllers torrsenap
1 tsk paprikapulver
½ tsk malen svartpeppar
1 tsk örtsalt
kokosolja

Fräs lök och vitlök mjukt i kokosolja. Blanda samman alla ingredienser väl. Forma en limpa och lägg på ugnsfat, tillaga i 175 grader, ca en timme. Låt svalna lite och skär i skivor. Förslag till: Kokt blomkål och stuvade champinjoner (fräs skivade färska champinjoner i kokosolja, salta och peppra, tillsätt kokosgrädde och koka ner till en lagom tjock stuvning).




således artikel Köttfärslimpa med vitlök och basilika

det är alla artiklar Köttfärslimpa med vitlök och basilika Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Köttfärslimpa med vitlök och basilika adressen https://livsstilone.blogspot.com/2017/08/kottfarslimpa-med-vitlok-och-basilika.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

0 Response to "Köttfärslimpa med vitlök och basilika"

Skicka en kommentar