titel : En salt och krispig triss
länk : En salt och krispig triss
En salt och krispig triss
Krispig grönkål med olivolja, örtsalt, vitlöksflingor och chiliflakes; ugn 70 grader. Se vidare recept här.
Resttips: Knapriga ostflarn. Kvibille cheddar, lagrad 6 månader, 32%; dela kvarbliven ostkant i små bitar, lägg ut glest på bakplåtspappersklädd plåt, ugn 200 grader några minuter. Passar tillsammans med räkor och en aioli-dipp.
Rostade tunna rödbetsskivor med olivolja och havssalt. Ugn 200 grader ca 20 minuter, därefter 70-80 grader med ugnslucka på glänt tills torra och krispiga. Se ett liknande recept här. Dipp: Rysk yoghurt med riven pepparrot och örtsalt efter smak.
således artikel En salt och krispig triss
det är alla artiklar En salt och krispig triss Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln En salt och krispig triss adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/03/en-salt-och-krispig-triss.html
0 Response to "En salt och krispig triss"
Skicka en kommentar