Nötsemlor

Nötsemlor - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Nötsemlor, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Nötsemlor
länk : Nötsemlor

Läs också


Nötsemlor

Nötsemlor

2 hela ägg
2 äggvitor
2 krm havssalt
½ dl neutral majonnäs (mixa ett helt ägg med 1 krm salt och 2 dl varmpressad rapsolja)
½ dl vatten
2 tsk bakpulver
2 msk fiberhusk
2 msk pofiber
1 ½ dl mandelmjöl
2 krm malen kardemumma

Cashewnötsgrädde:
ca 2 dl blötlagda cashewnötter (blötlägg ca 3 timmar)
2 färska dadlar (ta bort kärnor)
1 vaniljstång (skär upp på längden och sjud i ½ dl vatten, skrapa ur kärnor i vattnet och ta bort höljet)

Hasselnötssmör eller mandelsmör (rör ut mandelsmöret med någon neutral olja för lösare konsistens, t.ex. varmpressad rapsolja eller MCT-olja)

"Recept" på: Mandelsmör, hasselnötssmör, cashewnötssmör

Vispa hela ägg och äggvitor med saltet tills fluffigt, tillsätt majonnäs och vatten. Blanda torra ingredienser och blanda ner i äggblandning. Låt stå 5 - 10 minuter att svälla. Klicka upp i 6 delar på bakplåtspapper. Grädda i 200 graders ugn ca 20 minuter. Låt svalna på galler i ugnens eftervärme med ugnsluckan på glänt. Cashewnötsgrädde: Mixa nötter, dadlar och "vaniljvatten" i matberedare, späd med mer vatten till lagom tjock nötgrädde. (Mandelsmör kan man - om man vill - smaksätta med lite finriven bittermandel och vanilj.)





således artikel Nötsemlor

det är alla artiklar Nötsemlor Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Nötsemlor adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/02/notsemlor.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Nötsemlor"

Skicka en kommentar