titel : Glutenfria cheesecakes med päron och kolasås
länk : Glutenfria cheesecakes med päron och kolasås
Glutenfria cheesecakes med päron och kolasås
Vilket härligt vårväder vi hade igår! Så varmt och skönt så vi kunde fika ute solen :)
De här cheesecaken bör man nog helst servera i aluminiumformarna och äta med sked, så det inte blir så kladdigt på serveringsfatet och fingrarna av kolasåsen.
Cheesecake med päron och kolasås
16 stycken
Botten
3 dl havregryn
1 dl kokos
50 g mandelspån
3 msk brunt farinsocker
100 g smält smör
Fyllning
150 g färskost,
av philadelphiatyp
2 msk majsena
2 msk brunt farin socker
2 msk florsocker
1 krm vaniljpulver
2 krm mald kardemumma
2 krm kanel
Topping
1 päron
0,5 dl mandelmjöl
0,5 dl havregryn
0,5 dl brunt farinsocker
2 msk kokoolja
Kolasås
50 g smör
0,75 dl brunt farinsocker
1,5 dl grädde
1 krm vaniljpulver
Gör så här
Blanda alla ingredienser till botten
Tryck ut i botten på 16 aluminiumformar
Grädda i ugn i 175 grader i ca 5 minuter
Låt svalna något
Blanda alla ingredienser till fyllning och
rör ihop med elvisp och degkrokar eller i en matberedare
Fördela i varje muffinsform
Tärna päronet smått och lägg på fyllningen,
tryck till allt något
Blanda alla ingredienser till topping och fördela över päronen
Grädda i ugnen i 175 grader i ca 15-20 minuter
Låt svalna
Koka upp alla ingredienser till kolasås under omrörning ca 5 minuter
Låt svalna och häll över vid servering
således artikel Glutenfria cheesecakes med päron och kolasås
det är alla artiklar Glutenfria cheesecakes med päron och kolasås Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Glutenfria cheesecakes med päron och kolasås adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/04/glutenfria-cheesecakes-med-paron-och.html
0 Response to "Glutenfria cheesecakes med päron och kolasås"
Skicka en kommentar