titel : Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag
länk : Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag
Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag
Nötkött och klimat
Rött kött inte farligt för hälsan
Biff Rydberg à la paleo
biff (svenskt nötkött) skuren i tärningar
sötpotatis i tärningar
olivolja
hackad gul lök
smör att steka i
salt och peppar
färsk persilja
äggulor
Lägg skurna sötpotatistärningar i vatten en timme, torka torrt i handduk, lägg ut på bakplåtspapper. Blanda runt med olivolja, salt och peppar, ställ in i 175 graders ugn till lagom färg (rör om någon gång under tiden). Stek lök, stek kött, salta och peppra. Lägg upp och lägg på äggulor och strö på hackad persilja.
Cajunkryddat aromsmör till närproducerad biff
50 g rumsvarmt smör
1 tsk tomatpuré
½ krm örtsalt
således artikel Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag
det är alla artiklar Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/06/istallet-for-kottfri-mandag-biffig.html
0 Response to "Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag"
Skicka en kommentar