Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag

Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag
länk : Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag

Läs också


Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag


Nötkött och klimat
Rött kött inte farligt för hälsan


Biff Rydberg à la paleo

biff (svenskt nötkött) skuren i tärningar
sötpotatis i tärningar
olivolja
hackad gul lök
smör att steka i
salt och peppar
färsk persilja
äggulor

Lägg skurna sötpotatistärningar i vatten en timme, torka torrt i handduk, lägg ut på bakplåtspapper. Blanda runt med olivolja, salt och peppar, ställ in i 175 graders ugn till lagom färg (rör om någon gång under tiden). Stek lök, stek kött, salta och peppra. Lägg upp och lägg på äggulor och strö på hackad persilja.


Cajunkryddat aromsmör till närproducerad biff

50 g rumsvarmt smör
1 tsk tomatpuré
½ krm örtsalt

Vispa samman och ställ kallt att stelna. (Med på bild nedan: grönkålsslaw)





således artikel Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag

det är alla artiklar Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/06/istallet-for-kottfri-mandag-biffig.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

0 Response to "Istället för köttfri måndag: Biffig torsdag"

Skicka en kommentar