Kycklingsoppa med tomat- och basilikabröd

Kycklingsoppa med tomat- och basilikabröd - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Kycklingsoppa med tomat- och basilikabröd, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Kycklingsoppa med tomat- och basilikabröd
länk : Kycklingsoppa med tomat- och basilikabröd

Läs också


Kycklingsoppa med tomat- och basilikabröd

Kycklingsoppa

4 dl benbuljong av kyckling
1 dl grädde
ca 100-150 g philadelphiaost
ca ½ strimlad purjo
ca ½ hackad röd paprika
ca 1 kkp gröna ärtor
ca 3 dl grovhackat kokt kycklingkött
smör
örtsalt och malen vitpeppar
chilipeppar

Fräs purjo, paprika och ärtor med en bit smör i kastrull. Tillsätt buljong, grädde, färskost och kyckling. Låt småkoka en stund, smaka av med salt, peppar och chili.


Tomat- och basilikabröd: 4 ägg, 200 g philadelphiaost, 100 g smält smör, 2 dl mandelmjöl, 2 msk fiberhusk, 1 tsk salt, 2 tsk bakpulver, små tomater, grovhackad färsk basilika, olivolja.
Blanda torra ingredienser. Vispa ägg, vispa ner smör, ost och sist torra ingredienser. Bred ut smeten i form med bakplåtspapper, lägg på tomater och basilika, tryck ner det lite lätt, pensla på olivolja. Grädda i 200 graders ugn, ca 30 minuter. Pensla på ytterligare olivolja ovanpå brödet då det kommit ur ugnen, låt svalna på galler.





således artikel Kycklingsoppa med tomat- och basilikabröd

det är alla artiklar Kycklingsoppa med tomat- och basilikabröd Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Kycklingsoppa med tomat- och basilikabröd adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/08/kycklingsoppa-med-tomat-och-basilikabrod.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Kycklingsoppa med tomat- och basilikabröd"

Skicka en kommentar