Torskrygg med ägg, räkor och kall dillsås

Torskrygg med ägg, räkor och kall dillsås - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Torskrygg med ägg, räkor och kall dillsås, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Torskrygg med ägg, räkor och kall dillsås
länk : Torskrygg med ägg, räkor och kall dillsås

Läs också


Torskrygg med ägg, räkor och kall dillsås

Usch, vilket höstrusk vi har!!
Planen för dagen är att besöka några av deltagarna på Östgötadagarna och äta skördebuffé på Vänneberga gård som ligger vackert vid Göta kanal. 
Det blir helt enkelt till att utrusta sig med regnkläder och paraply.
Här i bloggen får en torskrygg med räkor och kall dillsås lätta upp stämningen. 
Hoppas ni, trots regn och rusk, får en fin lördag!


 Torskrygg i ugn 
4 portioner

800 g torskrygg utan skinn 
Salt
Vitpeppar 
Olja

Gör så här
 Dela torskryggen i portionsbitar och lägg i en ugnsform
Pensla med olja och salta och peppra
Stick en ugnstermometer i fisken
Sätt in i ugnen i 150 grader och 
baka i ca 20 minuter till innertemperaturen är 48 grader

 
Dillsås 

1 dl gräddfil
0,5 dl majonnäs
2 msk finskuren dill
Salt och peppar

Gör så här
Blanda ingredienserna i en skål

Servera torsken med kokt potatis, kokta ägg, räkor och dillsås
Garnera med dillvippor och citronklyftor




således artikel Torskrygg med ägg, räkor och kall dillsås

det är alla artiklar Torskrygg med ägg, räkor och kall dillsås Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Torskrygg med ägg, räkor och kall dillsås adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/08/torskrygg-med-agg-rakor-och-kall-dillsas.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

  • Halloumiwrap med ajvar Halloumiwrap - en favoritlunch på semestern.  Går rysligt snabbt att tillaga och man behöver inga bestick :)    Receptet är… Read More...
  • Knaprig smulpaj med björnbärOm björnbärsbuskarna inte levererade förra året så tar de igen det med besked i år. De mognar fortfarande inte samtidigt utan man får plocka… Read More...
  • Sommarens projektI år semestrar vi lite i omgångar mannen och jag.  Jag började med två veckors semester efter midsommar och när jag sedan var tvungen a… Read More...
  • Vårt hus och trädgårdEftersom jag berättade att vi renoverar på vår gäststuga i förra inlägget tänkte jag att jag kanske skulle passa på och berätta om vårt hus … Read More...
  • Tacopizza Tacopizza Pizzabotten: 3 dl mandelmjöl 4 tsk fiberhusk 1 tsk bakpulver 1 dl vatten 3 ägg 1 msk olivolja Tacofärs: 250 g nötfärs 2 msk tac… Read More...

0 Response to "Torskrygg med ägg, räkor och kall dillsås"

Skicka en kommentar