Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs

Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs
länk : Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs

Läs också


Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs


Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs

500 g kycklinglever
150 g blandfärs
ev. 3 skivor bacon (strimla)
1 hackad gul lök
50 g smör
½ dl vispgrädde
1 tsk timjan
örtsalt och malen vitpeppar efter smak
smör att steka i

Bryn lever. Stek bacon (kan uteslutas), lök och färs, salta och peppra. Lägg alla ingredienser i matberedare, mixa slätt. Smaka av och tillsätt mer salt/peppar vid behov. Kyl. 

Hemlagad leverpastej blir mer brun än rosa (använder man kycklinglever blir den ganska så mörkt brun). Rosa färgen som köpepastejen har beror ju på ett innehåll av nitrit. Visserligen innehåller även bacon nitrit, så vill man "nitrit-sanera" kosten helt så skippa alltså baconet i leverpastejen.😉

Brödet - som blivit en favorit! - på bilden ovan är gjort efter ett recept hämtat från 56kilo, länk till receptet där.




således artikel Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs

det är alla artiklar Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/09/bredbar-leverpastej-med-kycklinglever.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

0 Response to "Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs"

Skicka en kommentar