titel : Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs
länk : Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs
Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs
500 g kycklinglever
150 g blandfärs
ev. 3 skivor bacon (strimla)
1 hackad gul lök
50 g smör
½ dl vispgrädde
1 tsk timjan
örtsalt och malen vitpeppar efter smak
smör att steka i
Bryn lever. Stek bacon (kan uteslutas), lök och färs, salta och peppra. Lägg alla ingredienser i matberedare, mixa slätt. Smaka av och tillsätt mer salt/peppar vid behov. Kyl.
Hemlagad leverpastej blir mer brun än rosa (använder man kycklinglever blir den ganska så mörkt brun). Rosa färgen som köpepastejen har beror ju på ett innehåll av nitrit. Visserligen innehåller även bacon nitrit, så vill man "nitrit-sanera" kosten helt så skippa alltså baconet i leverpastejen.😉
Brödet - som blivit en favorit! - på bilden ovan är gjort efter ett recept hämtat från 56kilo, länk till receptet där.
Brödet - som blivit en favorit! - på bilden ovan är gjort efter ett recept hämtat från 56kilo, länk till receptet där.
således artikel Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs
det är alla artiklar Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/09/bredbar-leverpastej-med-kycklinglever.html
0 Response to "Bredbar leverpastej med kycklinglever och blandfärs"
Skicka en kommentar