titel : Slökokt nötstek och rabarberpaj i september
länk : Slökokt nötstek och rabarberpaj i september
Slökokt nötstek och rabarberpaj i september
Slökokt nötstek
ca 1 kg fransyska
smör att steka i
salt och peppar
2 hackade gula lökar
vatten
ca 1 msk salt
ca ½ msk malen vitpeppar
1 tsk timjan
Bryn steken runtom i stekpanna med smör, salta och peppra. Lägg ner hackad lök och kryddor i slökokargryta, lägg i steken och fyll på med vatten till ca halva köttbiten hamnar under. Sätt på lock och ställ in Auto-läge. Låt stå ca 7 timmar, vänd köttet någon gång under tiden. Lägg steken i en karott, fyll på med silat kokspad, täck med tallrik, låt svalna och ställ sen in i kylen. Skiva upp när köttet är helt kallt. Hade till: stekta nyplockade kantareller, brysselkål och hemlagad bearnaise.
Till sist kom dom, sena kantareller i skogen och fina mjälla rabarber i september (obs! rabarber bör nog ändå förvällas nu, för visst måste oxalsyrehalten vara ganska hög så här otroligt sent).😲
Tråkigt nog höftades alla ingredienser till smulpajen. Pajen blev helt perfekt på alla sätt, god som bara den. Men ingredienserna var ändå: smör (saltat), mandelmjöl, kokosmjöl, fiberhusk, sötströ, några droppar bittermandelolja. Mixade i matberedare till lagom smuldeg. Blandade ner lite sötströ även i de förvällda rabarberna. 175 graders ugn.
Till: Kokosgrädde vispad med vaniljpulver, stevia och äggula.
således artikel Slökokt nötstek och rabarberpaj i september
det är alla artiklar Slökokt nötstek och rabarberpaj i september Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Slökokt nötstek och rabarberpaj i september adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/09/slokokt-notstek-och-rabarberpaj-i.html
0 Response to "Slökokt nötstek och rabarberpaj i september"
Skicka en kommentar