titel : LC-franska med getost
länk : LC-franska med getost
LC-franska med getost
LC-franska med getost
2 dl pofiber
2 msk kokosmjöl
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1½ tsk salt
250 g finriven getost (hårdost, använde den från Ockelbo Ost)
6 äggvitor
3 hela ägg
uppvispat ägg att pensla med
Blanda torra ingredienser. Rör ner osten och sist ägg/vitor, bara så det blandas, arbeta inte för mycket med degen. Forma på bakplåtspapper och pensla med ägg. Ställ in i 175 graders ugn, släng in 1 dl vatten på botten och stäng ugnsluckan snabbt. Grädda en timme. Låt svalna på galler.
Inspirerat av recept hämtat här: Tasteline. Har vanlig ugn (inte "varmluft") men använde 175 grader ändå, gick utmärkt, blev klart på en timme med bra resultat. Men ärligt talat vet jag inte om den där inkastade decilitern vatten i ugnen varken gör till eller ifrån, kommer nog att skippa det momentet nästa gång... för så bra blev det, lär göra "franskan" fler gånger. Perfekt användningsområde när man samlat ihop ett antal äggvitor i frysen.således artikel LC-franska med getost
det är alla artiklar LC-franska med getost Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln LC-franska med getost adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/02/lc-franska-med-getost.html
0 Response to "LC-franska med getost"
Skicka en kommentar