titel : Naturgodis: Kokospannkakor med extra allt
länk : Naturgodis: Kokospannkakor med extra allt
Naturgodis: Kokospannkakor med extra allt
Kokospannkakor
6 ägg
3 dl cashewnötsmjölk*
1 dl kokosmjöl
3 krm havssalt
1 msk psylliumfröskal
2 msk smält kokosolja
+ extra kokosolja att steka i
Vispa ihop en pannkakssmet, låt stå att svälla en 10 minuter. Stek pannkakor med knappt 1 dl smet/pannkaka.
Cashewnötsgrädde: 2 dl cashewnötter (blötlagda 2-3 timmar), ½ päron, ca 1 msk pressad citronsaft, vatten att späda med till önskad konsistens. Mixa till en slät tjock "grädde" med t.ex. stavmixer.
Nötkräm med kakao: ½ dl hasselnötssmör (rosta hasselnötter, gnugga av skal, mixa med lite salt i matberedare till flytande konsistens), rör ner 1 tsk raw kakaopulver.
Tärna mango, skiva banan och tina jordgubbar. Komplettera med cashewnötsgrädde och nötkräm till kokospannkakorna.
således artikel Naturgodis: Kokospannkakor med extra allt
det är alla artiklar Naturgodis: Kokospannkakor med extra allt Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Naturgodis: Kokospannkakor med extra allt adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/02/naturgodis-kokospannkakor-med-extra-allt.html
0 Response to "Naturgodis: Kokospannkakor med extra allt"
Skicka en kommentar