Rabarberpaj (smuldeg med ägg och mandel)

Rabarberpaj (smuldeg med ägg och mandel) - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Rabarberpaj (smuldeg med ägg och mandel), Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Rabarberpaj (smuldeg med ägg och mandel)
länk : Rabarberpaj (smuldeg med ägg och mandel)

Läs också


Rabarberpaj (smuldeg med ägg och mandel)

Rabarberpaj

ca 350 - 400 g skalade rabarber skurna i bitar
1 msk honung
1 tsk potatismjöl

Smuldeg:
2 dl mandelmjöl
1 ägg
25 g kokosolja (eller smör, uteslut då saltet om normalsaltat smör)
1 msk honung
2 krm salt
1 dl sötmandel

Förväll rabarberbitar och blanda med honung och potatismjöl i ugnsform. Mixa mandelmjöl, ägg, olja, honung och salt. Blanda ner mandel som grovhackats, smula deg över rabarberblandningen i formen. Grädda i ca 175 grader.



således artikel Rabarberpaj (smuldeg med ägg och mandel)

det är alla artiklar Rabarberpaj (smuldeg med ägg och mandel) Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Rabarberpaj (smuldeg med ägg och mandel) adressen https://livsstilone.blogspot.com/2017/06/rabarberpaj-smuldeg-med-agg-och-mandel.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

0 Response to "Rabarberpaj (smuldeg med ägg och mandel)"

Skicka en kommentar