Ugnsomelett med champinjon- och baconstuvning

Ugnsomelett med champinjon- och baconstuvning - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Ugnsomelett med champinjon- och baconstuvning, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Ugnsomelett med champinjon- och baconstuvning
länk : Ugnsomelett med champinjon- och baconstuvning

Läs också


Ugnsomelett med champinjon- och baconstuvning

Ugnsomelett med champinjon- och baconstuvning
2 - 4 port.

3 hela ägg
3 äggvitor
2 msk vatten
salt och malen vitpeppar
ca 1 msk kokosolja

250 g skivade färska champinjoner
1 pkt bacon, klipp i bitar
1 hackad gul lök
kokosolja att steka i
2 krm rökt paprikapulver
1 krm cayennepeppar
salt efter smak
250 ml kokosmjölk
1 knippa finklippt färskt persilja

Ställ in form med kokosolja i 175 graders ugn, ta ut när det smält. Vispa samman omelettsmet och häll i formen, grädda tills nästan stannat. Fräs svamp, bacon och lök i olja tills vätskan kokat in. Tillsätt kokosmjölk, låt koka samman till en stuvning, smaka av med kryddor och salt. Ta från värmen och rör ner persiljan. Häll stuvning ovanpå omelett. Färska grönsaker till.




således artikel Ugnsomelett med champinjon- och baconstuvning

det är alla artiklar Ugnsomelett med champinjon- och baconstuvning Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Ugnsomelett med champinjon- och baconstuvning adressen https://livsstilone.blogspot.com/2017/09/ugnsomelett-med-champinjon-och.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

0 Response to "Ugnsomelett med champinjon- och baconstuvning"

Skicka en kommentar