Äppelpaj med nötfyllning

Äppelpaj med nötfyllning - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Äppelpaj med nötfyllning, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Äppelpaj med nötfyllning
länk : Äppelpaj med nötfyllning

Läs också


Äppelpaj med nötfyllning


Äppelpaj är ju så himla gott!! Men denna nötfyllning höjer äppelpajen ytterligare ett snäpp och gör den till och med farligt god :)  Testa i helgen, vet ja'!


Pajbotten
3 dl vetemjöl
0,5 dl florsocker
100 g smör, kallt
3 msk vatten

Fyllning
4 äpplen
100 g smör
75 g valnötter
75 g hasselnötter
50 g mandel
1 dl strösocker 
1 msk vetemjöl
3 msk mjölk

Gör så här 
Arbeta ihop ingredienserna till pajbottnen med elvisp och degkrokar till en jämn deg
Knåda ihop det sista med händerna
Låt degen vila i plastfolie i kylskåpet i minst 30 minuter
Tryck ut pajdegen i en pajform som är ca 25 cm i diameter
Skala, kärna ur och skiva äpplena
 Lägg dem i pajskalet
 Smält smöret
Grovhacka nötter och mandel
Blanda ihop smör, nötter, socker, mjöl och mjölk
Täck äppelskivorna med smeten
Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 30 minuter tills 
pajen har fått en fin gyllenbrun färg
Låt svalna
Servera med förslagsvis vaniljsås eller vaniljglass





således artikel Äppelpaj med nötfyllning

det är alla artiklar Äppelpaj med nötfyllning Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Äppelpaj med nötfyllning adressen https://livsstilone.blogspot.com/2018/08/appelpaj-med-notfyllning.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

0 Response to "Äppelpaj med nötfyllning"

Skicka en kommentar