Kycklinggratäng med basilika och skånsk senap

Kycklinggratäng med basilika och skånsk senap - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Kycklinggratäng med basilika och skånsk senap, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Kycklinggratäng med basilika och skånsk senap
länk : Kycklinggratäng med basilika och skånsk senap

Läs också


Kycklinggratäng med basilika och skånsk senap

Basilika är en favoritkrydda. Doftar så gott och smakar särskilt bra ihop med tomat. Men jag har upptäckt att den också passar med grovkornig skånsk senap.



Kycklinggratäng med basilika, skånsk senap och tomat

4 st kycklingfiléer
2 st tomater
1 kruka basilika
3 msk grovkornig skånsk senap
2 dl vispgrädde
2 st vitlöksklyftor
2 dl crème fraiche
2 dl riven ost
0,5 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 dl riven ost
Till servering
Potatis
Sallad

Gör så här
Dela kycklingfiléerna på längden, så en filé blir två tunna filéer
Stek i smör så de får en fin yta
Salta något
Skiva tomaterna tunt
Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna
Repa av basilikablad och hacka
Strö sedan basilikan över tomaterna
Rör ut senapen i grädden och press i vitlöken
Blanda i crème fraiche, salt och peppar
Häll röran i formen och strö över ost
Gratinera i 200 grader i 20-25 minuter



således artikel Kycklinggratäng med basilika och skånsk senap

det är alla artiklar Kycklinggratäng med basilika och skånsk senap Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Kycklinggratäng med basilika och skånsk senap adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/02/kycklinggratang-med-basilika-och-skansk.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

0 Response to "Kycklinggratäng med basilika och skånsk senap"

Skicka en kommentar