titel : Levergryta med senap och rosépeppar
länk : Levergryta med senap och rosépeppar
Levergryta med senap och rosépeppar
½ kg kycklinglever
1 hackad gul lök
smakneutral kokosolja eller smör att steka i
smakneutral kokosolja eller smör att steka i
2 msk osötad senap
ca 1 dl benbuljong av kyckling
vatten att späda med
1 msk rosépeppar
vatten att späda med
1 msk rosépeppar
vinäger, salt och peppar efter smak
Stek hackad lök, lägg åt sidan, bryn lever. Tillsätt stekt lök, senap och buljong, sjud och späd med vatten till lagom tjock sås, tillsätt rosépeppar. Smaka av med vinäger, salt och peppar. Blomkålsris till.
Äggvita över?
Avokadosmoothie med citron
3 dl osötad mandelmjölk
1 äggvita
1 mogen avokado
saft från ½ citron
10 dr. stevia
Mixa luftig och slät i blender.
således artikel Levergryta med senap och rosépeppar
det är alla artiklar Levergryta med senap och rosépeppar Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.
Du nu läser artikeln Levergryta med senap och rosépeppar adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/01/levergryta-med-senap-och-rosepeppar.html
0 Response to "Levergryta med senap och rosépeppar"
Skicka en kommentar