Levergryta med senap och rosépeppar

Levergryta med senap och rosépeppar - Hej kompis Hälsosam livsstil, I artikeln du läste denna gång med titeln Levergryta med senap och rosépeppar, Vi har förberett väl för den här artikeln du läser och hämta informationen däri. förhoppningsvis fylla inlägg Artikel allmän information, Artikel hälsosam information, Artikel hälsosam kost, Artikel hälsosam mat, Artikel hälsosamma tips, Artikel Nyheter, vi skriver kan förstå. Tja, glad läsning.

titel : Levergryta med senap och rosépeppar
länk : Levergryta med senap och rosépeppar

Läs också


Levergryta med senap och rosépeppar

Levergryta med senap och rosépeppar

½ kg kycklinglever
1 hackad gul lök
smakneutral kokosolja eller smör att steka i
2 msk osötad senap
ca 1 dl benbuljong av kyckling
vatten att späda med
1 msk rosépeppar
vinäger, salt och peppar efter smak

Stek hackad lök, lägg åt sidan, bryn lever. Tillsätt stekt lök, senap och buljong, sjud och späd med vatten till lagom tjock sås, tillsätt rosépeppar. Smaka av med vinäger, salt och peppar. Blomkålsris till.


Äggvita över?


Avokadosmoothie med citron

3 dl osötad mandelmjölk
1 äggvita
1 mogen avokado
saft från ½ citron
10 dr. stevia

Mixa luftig och slät i blender.




således artikel Levergryta med senap och rosépeppar

det är alla artiklar Levergryta med senap och rosépeppar Den här gången förhoppningsvis kan ge fördelar till er alla. Okej, du ser i en annan artikel post.

Du nu läser artikeln Levergryta med senap och rosépeppar adressen https://livsstilone.blogspot.com/2019/01/levergryta-med-senap-och-rosepeppar.html

Prenumerera på gratis e-postuppdateringar:

Related Posts :

0 Response to "Levergryta med senap och rosépeppar"

Skicka en kommentar